FONEL PROIZVODI
senzorska tipka
za izlaz
Dodirne tipke serije TS12 novi su FONELOV proizvod namijenjen uporabi u sklopu portafonskih i sustava kontrole ulaska kao i za bilo koju industrijsku primjenu gdje se zahtijeva vrlo velik broj radnih sati. Bazirane na novoj senzorskoj tehnologiji i u robustnoj izvedbi, bez pokretnih dijelova, posebno su pogodne za upravljanje sustavima zaključavanja putem elektromagnetnih i elektromehaničkih brava.

Posebna pozornost posvećena je povećanju otpornosti na vandalizam tako da se ispod plastičnog kućišta nalazi potpuno oklopljen sklop zaliven u smolu otpornu na udarac i plamen.

Tipka se postavlja nadžbukno. Dimenzije tipke su 100x50x25mm.
za dodatne informacije, prospekte i cijene obratite se na info@fonel.hr ili 031 627 292
TS 12 senzorska tipka
ts12.pdf
TS12 reagira na dodir ruke. Ovisno o modelu, tipke imaju indikaciju detekcije putem zelene LED a TS12B i putem piezo buzzera.

Kod valjane detekcije, uz optičku/zvučnu signalizaciju, aktivira se i izlaz TS12 (poluvodički ili relejni) i ostaje aktivan cijelo vrijeme detekcije (max. 10 sekundi). TS12P djeluje kao prekidač - na prvi dodir se uključuje i ostaje uključen a na slijedeći se isključuje. Crvena LED signalizira da je tipka operativna.